Gigablue quad plus
Provedl jsem nepromyšlenou aktualizaci co nabízel box. Po restartu mi box již nenaběhne. Zkoušel jsem z USB načíst openatv-6.4-gbquadplus-backup-full-lokal-install-20200611_usb, tak, že jsem obsah uvedeného adresáře uložil na USB formátovaného na FAT32, ale po spuštění probíhá vše stejně jako bez USB, tj. na TV svítí tmavě černé logo a na LCD boxu naběhne instalace do 50%, potom LCD zhasne a na TV logo poblikává. Poraďte prosím?

Dobrý deň.

Ako prvé musíte nainštalovať čistý image enigmy, stiahnete ho tu. 

Nainštalujte ju týmto postupom:

Postup nahratia enigmy do prijímačov Gigablue HD Quad plus :

1.Na naformátovaný USB kľúč formátom FAT32, nakopírujte zložku gigablue v ktorej sa nachádza priečinok quadplus a v ňom inštalačné súbory enigmy.

2.Vypnite prijímač Gigablue zadným vypínačom.

3.Zasuňte USB kľúč s enigmou do USB portu prijímača (ostatné USB porty musia byť voľné!).

4.Zapnite prijímač Zadným vypínačom.

5.Po spustení prijímač prehľadá USB porty prijímača a detekuje USB kľúč s enigmou zobrazí sa na displeji hláška “ IMAGE FOUND CONFIRM WITH OK ON FRONTPANEL TO FLASH!“ Táto hláška trvá krátko iba cca2-3 sekundy v tomto okamihu musíte pre spustenie fleshovania enigmy stlačiť tlačidlo OK pod odklopnou časťou predného panela prijímača . Počas fleshovania svieti LED na fialovo.

Inštalácia trvá cca 5minút. Inštaláciu neprerušujte!

Po nainštalovaní sa prijímač automaticky reštartuje a nabootuje s novou enigmou.


Pokiaľ inštalácia prejde a prijímač nabootuje do úvodných nastavení enigmy, tak prejdite úvodné nastavenia enigmy a potom nainštalujte Vašu zálohu openatv-6.4-gbquadplus-backup-full-lokal-install-20200611_usb cez lokálnu inštaláciu z menu enigmy s dodržaním tohto postupu.

Pokiaľ nenainštaluje ani čistú enigmu, tak zaneste prijímač do elektroservisu vo Vašom okolí môže byť vadný zdroj, nejaký kondenzátor, alebo iná HW závada.